2 clous
(Preus 2021 i producció a demanda o tria un ganivet disponible)

Una mica d'història


Des de l'antic Egipte, trobem els primers ganivets plegables. El mànec estava fet de coure o placa d'or i amb un sol clau per a l'eix de la fulla. Eren ganivets de fricció.

A l'Edat Mitjana, els ganivets plegables sempre es clavaven i el mànec estava fet de fusta o banya. Posteriorment, la fulla es va estendre per un creixement pla o en forma de bola que va aterrar o incrustar a la part posterior del mànec (ganivet en posició oberta) permetent aturar la fulla. Aquest ganivet es diu "Piemont".

Al segle XVI, els coberts imaginaven eliminar el creixement (molt molest el ganivet plegat) i formar al taló de la fulla un tall que s'inclina, en posició oberta, en un segon clau. El ganivet es diu "2 ungles o caputxins".

Les "2 ungles" estan fetes sense platí metàl·lic.

Dimensions "2 ungles" :
- tancat de 13.5 cm 
- obert de 24 cm
- Fulla d'acer de carboni XC75
- pesos d'aproximadament 38 grams

Personnalisez votre couteau
Vous choisissez votre modèle, l'essence de bois que vous souhaitez et je m'occupe du reste.

Tarifs Personnalisation

Ou, choisissez un 2 clous disponible

Manteniment de ganivets artesanals

Etuis pour les 2 clous
(15,00 €)

Etuis Navalles

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.

Facebook

Our website allows you to like or share its content on Facebook social network. By activating and using it you agree to Facebook's privacy policy: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Integrated tweets and share services of Twitter are used on our website. By accepting and using these you agree to Twitter's privacy policy: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies